hb low. hri ni checkup kt kk.. nurse bgthu. hb drop lagi. 8.9.mummy ade suggestion x utk naikkn hb

19 Balas

Saya makan maltofer pagi. Petang makan makanan yang tinggi iron macam bayam merah dll (tapi kadangkadang je sebab jenis tak makan sayur ngn buah,cuma paksa telan sikit demi baby😂). Malam minum susu hl satu cawan. Lepastu memang saya cut terus kopi, milo, teh macam tu. Alhamdulillah checkup lepastu okay dah walaupun naik ngam ngam 11.