Hii , nak tanya kandungan saya dah 23 minggu tapi tak berapa besar semua orang cakap perut kecik 😢

29 Balas

Tdak apa . Yg penting baby shatt ok . Ramai ibu2 mengandung anak pertama babybump tak ketara sgt . First pregnancy kan 🤭

sye ad tnye soalan ni dkt dokter,dokter ckp depend pade perut.. klau kulit xtebal,mmg akn nmpk kcil plus perut xbnyk lemak. so its normal

kandungan saya dah 33 weeks pun gi scan haritu misi/doktor tegur perut kecik.. no worries, asal baby kat dalam sihat

Xpe sis xnmpk perut, aurat kn, sy asal gemok tak pregnant pon mcm pregnant, ni tgh pregnant bru lg tp dh mcm 5blh, segan ha nk jln😂

just monitor perkembangan baby je sis. if doctor kata baby mbesar ikut yg sepatutnya, xperlu risau pun perut kecik ke..

kndungn 1st lmbt nmpk perut tmbah klau mom jnis bdn kcik..7 8 bln nti nmpk la jgn risau la ..scan klinik tgok bby ok then ok la

takkisah laa perut besar ke cik. as long as baby sihat. saya dah 8 bulan, perut pun macam 5 bulan. kecik je.

iye xperlu risau...saya baby first and 2nd pon perut kecik je...9bulan pon xnampak perut..bersalin baby 2.6kg.

napa nak sedih perut kcik?? yg pting bby sihat kn.. klu duk dgr ckp org ne sis hdup xkmna.. Ada je xkna..

xyah dgr ckp semua org kalau masa scan dr pun xde ckp apa. janji kandungan dan diri sendiri sihat