Hi,Mom to be!!Boleh kah makan Durian bila dah masuk 22 week?

11 Balas

hye sis, kita sama week la..heee..sis cba dlu buat rasa2 tgk mcm mna, klu tk da pape..ngam..blh la tu..mcm sy dr awl pregnant dgr je durian, apa lagi beli..?sbb sy mmg hantu durian?pape pon try n eror dlu..sbb penerimaan badan kita lain2..haaa...gitu..pape pon take care sis..❤️

12mo ago

Tq Sis for ur comment and advice,Jgn² kita sma Due date delivery kli ni Sis??, sy due on 15/10/23 cam tu lah.. Sy tggu dlu durian rntuh? bru sy try cam mna,sbb stiap kli p servay kdai mna² x kira psar msti trhidu bau durian yg lazat??kita pn jdi tringin pla nk mkn...tpi tu lah husband lrang tkut ada apa²?...kan sis lain org,lain cra pnrimaan kn..Take Care Too Sis?❤️