normal ke kalau 4 bulan x nmpk baby bump 😔 Nurse kata mungkin baby kecik lagi😔 mohom penjelasan ☺

normal ke kalau 4 bulan x nmpk baby bump 😔 Nurse kata  mungkin baby kecik lagi😔 mohom penjelasan ☺
53 Balas

Sama la saya skrg dh 5 month.. Xde la prut nmpk lg.. Kiranya pkao baju xdela nmpk bump tu lg

buat faraliyana ... ibu mmg normal... jika sis dpt amalan makan sunnah... lebih baik lagi..

first baby biasa x nampak sgt.. sy 7,8 bln bru nampak.. tu pn kecik je xde besar sgt...

Normal je puan..sy nk masuk ank ke6, 5bln br nmpk baby bump..asalkn baby sihat pn dh ok

Normal sis. Saya 5 bulan pun nampak mcm tak prengnant😂 sbb tak nampak babybump 👶

normal je mcm saya dh masuk 5bulan baby bump x nampak² lgi , yang penting baby sihat

biasa first pregnant mmg Normal 4buln xnmpk.. sy dlu dkt 8 buln bru boyot 🤣🤣

sama..saya pun 4bulan skrg..belum nampak lg..its okay asal baby sihat ☺️

sy 9 bulan baru nampak perut.. sblm tu alang2 mcm buncit je. baby lahir 3 kg

Normal je... Nampak ke tak... Yg penting perkembangan.. Pembesaran baby sihat...