Anak saya 5bulan,normal ke dia masih tak pandai menyiarap lagi,padahal hari2 saya buat tummy time

4 Balas

normal sis.. Setiap prkembangan baby tak Sama.. Ada cepat ada lambat.. Saya sndiri pon risau gak sbb tngok Anak yg lain sme baya bulan dah mrangkak Laju😅.. jngn sme Bby yg lain.. yg penting Kte follow je prkembangan baby Kte.. jngn putus asa Bantu Bby Dan brdoa.

hai sis. lain anak lain perkembangan dia. teruskan buat tumny time utk dia. anak saya 6 bulan baru pndai mniarap sendiri. mommy jgn putus asa ya💪

mungkin baby tu kurang sihat @ kurang aktif

normal