25/1 due.kalau takde sakit2 lagi kena serah diri 24/1 😣sakit tak eh kalau kena induce..risaulah

3 Balas

saya due 20/1 esok skrg takda tanda apa2 lagi 🥹 nurse cakap tadi, xboleh lebih 9hari drpd tarikh due 25hb baru doc bagi surat utk serah diri... sis mmg nurse kkbgtau kene serah diri 24/1 ke?

1y ago

ooo patutla, ada gdm moga dipermudah urusan kita dua utk bersalinnnn amminnn moga natural sakit bersalin, tak perlu masuk ubat

ikut orang jugak awak. ada yang kata sakit, ada yang tidak. nasib dengan ketahanan badan masing2 🤗 semoga dipermudahkan urusan sis

Mana2 cara bsalin semuanya sakit, klu x xde namanya bsalin. Doa byk2 moga Allah lapangkan urusan.