Nak tanya kalau mcm nie dah ada bby ke?

3 Balas

sy nmpk line terlalu lah Samar...kena repeat test upt 48jam guna yg high sensitivity mcm dip tel or jenama² yg accurate..jgn bergantung 1 jenis saja ye...Kalo nak tepat lagi buat ujian darah bHcg.. insha'Allah Tu memg tepat.. pregnant ke X ke situ dpt baca...semoga Allah permudahkan segala urusan ye ..

2mo ago

okey..terima kasih..nnti saya cuba pakai jenama lain pulak 🤭

Repeat test pakai brand dip & tell @ clear blue sis. Lebih tepat & tak ragu2 dgn result yg kita dapat. Moga ada rezeki sis bulan nii 🤲🏻

2mo ago

okey² baik..terima kasih sis..insyaallah..aamiin³ semoganya baik² saje untuk kita semua 🥰

bila last tarikh period awak sis ??

2mo ago

owh okey²..alhamdulillah..tahniah sis