Hai ibu2.If kita cek upt lps period,naik double line.Ad kemungkinan pregnant ke? Or itu hormon jer🥲

3 Balas

If double line samar, boleh jadi hanya false result. Kalau double line terang, boleh jadi itu bleeding & bukan period. Tp kena guna upt yg reliable

7mo ago

Masih samar.Mungkin kne guna upt berbeza.Takut mengharap.Tq yer

Kalau kita blum delay. Tpi dpo 15 dh doubline mcmni. Positif ke ?

7mo ago

dh positif sis. inn shaa allah dipp&tell antara salah satu upt yg tinggi sensitivity. upt ni boleh detect hcg even awak belom delay period 2@3hari.

period tu berapa hari? kuantiti byk ka mcm mana? awak pakai upt apa ya?

7mo ago

takut bukan period. boleh cuba buat beta hcg dkt klinik utk lebih kepastian sis. moga ada rezeki buat sis❤️