Ada ke yg pregnent tpi bila check 1line..?

Sebab sakit payudara, kerap kencing, skit pinggang, rse lelah.. #ingintahu #bantusharing

2 Balas

So far takde lagi sis, majoriti ramai yg dua line and terus pegi checkup urine dgn darah disahkan mengandung. Tapi takpe sbb tgok symptom sis mcm symptom pregnant, kalau sis rasa was2 boleh pergi check klinik dan jumpa doktor, boleh buat ujian air kencing dgn ambik darah

Check balik upt seminggu dua lagi. Semua tu pun antara symptom pms jugak. So nak bebetul pastikan check balik