Biasa kalau bersalin czer brpe ye kos yg perlu byar di hosp kerajaan ?? Bole sesiapa bantu jawab ???

2 Balas

Saya xpasti tp bbeza warga negara & asing.ia bgantung pd class yg awk nak .boleh je call hospital minta sambung bahagian billing.mereka blh jwb kan.cuma sbb selalu bz jd akn mkn masa untuk mereka menjawab panggilan tu

Standby duit lebih kurang rm300 sis.. Bgantung jgk brp hari stay dkt wad + baby ada masalah atau tak