salam hye sy newbie..ni kali ke 4 sy cube ..mksd dia + / - ??blh bg pnerangan x

7 Balas

takut tu mcm evap line. sis cuba test waktu bangun subuh tu air kencing pertama. then baca result within 5 minutes. kalau lama2 takut jadi evap line.. test lepas 1 minggu period delay.

Nampak mcm positif.. Try lagi sis seminggu lagi.. Tp kalau x sabar.. Bole try lagi 2hari 2hari 2 hari.. Selang2

try lgi sis..mcm positif tu test msa awl bgun air kncing pertama

repeat test .. any update sis ?

Tahniah sis

negatif

Negatif