Confius bila masa baby perlu susu formula?10d,susu badan tapi doc suruh campur susu formula

1 Balas

Anak puan kes breastmilk jaundice ke? Sy sbb baby tknk direct feeding, jd sy pam susu badan. Utk bg susu, sy selang seli. Susu formula, next session susu badan, lepas tu susu formula. Mcm tu lah. Ada jgk buat susu formula sikit campur dgn susu badan. Tktau la digalakkan ke tidak buat mcmni sbb takut baby sakit perut

3y ago

doc cakap jaundise biasa aje..Tapi doc suggest tambah susu formula tuu sebab doc cakap kemungkinan susu xcukup sebabtuu kuning turunnaik..Buat masanie,memang saya pun bagi selangseli bagi susu formula sebab nak bagi die berak selalu