Keputihan hai mommy ade x tips utk rawat keputihan di awal kndungan 5 minggu...sy belum buka buku lg

1 Balas

Hai, beritahu doktor. Nanti doktor ambil sampel kemudian mungkin bagi ubat utk masukkn sendiri dlm miss v utk rawat keputihan. Keputihan akan berkurang. Dah masukkan ubat tu nanti mmg akan keluar putih2 ubat tu sendiri. Tak perlu buang/korek atau cuci dlm miss v lepas masukkan ubat. Biar je. Jika tak berkurang tetapi semakin teruk pun kena beritahu doktor. Takut bahaya utk baby. Tapi haritu lps masuk ubat tu keputihan saya berkurang.