Sy nk tnye ade tak disini da Ambik vaksin dose 2, baru tau pregnant?bby ok tak?sy Ada sdikit bimbang

2 Balas

Dh amik vaksin masa waktu persenyawaan. 🤭Saya tahu sbb sy buat bbt.. hubby mintak tangguh tapi sy jenis redah je.. malas nak pikir.. now baby dh 10weeks and dgr heartbeat. Alhamdullilah semuanya ok. Tak tau la awak camner.. bdn lain2.. tp harap semuanya ok utk awak

3y ago

Iyer.. sy dgr heartbeat masa 7weeks. Then masa checkup doktor scan lg 8weeks+.. ada heartbeat so lega kat situ. Moga baik2 je utk awak

Jangan risau sis, ramai dah ambik vaksin time pregnant. Dos 1 ka 2, semua okay je. Takda apa lah. Bagus sbb sis dah complete 2 dos

3y ago

alhamdulillah..lega asenye..TQ atas perkongsiaan sis❤️