Hai mommy.. Sy nk tny boleh ke preggy mom 5 weeks minum coffein sbb time preggy ni suka sgt latte ai

1 Balas

sy mmg coffee obsessed tp bila tau pregnant sy start slow down sbb sy pernah misscarried. kalau nx minum sgt sy minum decaf sbb caffeine xbaik utk pertumbuhan baby. kalau sis nx jugak boleh control pengambilan caffeine dlm 1cwn je sehari. sebaiknya elakkn dan tukar kpd juice. tp sy fhm, kdg2 mse pregnant la nx mkn/minum benda yg xboleh. 😅 pd sy boleh je cuma jgn berlebih2. take it moderately.

3y ago

tq sis 🥰🥰