ibu² nk tnya klau tdur jak ibu² prefer sbelah kiri atau knan yg selesa?? mohon tips ibu² ☺️ 27weeks

6 Balas

tdur kiri dn kanan posisi yg selesa ja sis...cya dri 24 week klo tdur sblh kiri dn knan sakit belakang tpi usahakan jga ..kdng² tngh mlm xsedar pun da telentang ..nsib slma mngndung sis jnis yg klo mlm xnyenyak tdur sbp asyik nak tekencing je ..cya kuat mnum air waktu mlm xnak mnum bnyk tpi tekak rasa haus ja🤣usahakan kepit bantal d kaki

2y ago

tulaa tdor kri xbiasa tp kna ggah jugk laa kn...sejak2 ni tdo xsenang Ooowww 🥺 apatah asyk trkuncil sjaa .lain sgguh

ikut mne yg selesa je .. sy tdr mmng mengiring sblh kann .. tdr sblh kiri rasa mcm sesak nafas .. sbp tepi pinggng kiri sy mmng sakit .. so bila tdr mengiring seblh knn rasa selesa sikit

2y ago

btulll dn sma rsa cm sya

saya tidur di kedua² side .. kurang selesa sebenarnya, tapi kena cari angle yg selesa sampai jumpa .. saya kepit bantal kiri kanan nak bagi selesa, kepit kat kaki sekali🤣

2y ago

sya smua side xokay dn xthu side mna yg okay dn last2 trtdo cmtu r 😆

kiri sis . kalau sy lebih selesa kiri . sbab kalau sblh kanan, kan sy jenis ada gastrik, nnti pedih hulu hati kalau sebelah kanan .

2y ago

ada jugk yg kta cm sis .sya cuba 🥰

sy prefer ke kiri and straight je tido . sbb ke kiri n ke kanan mmg dy ske sgt tendang kuat2 smpai senak perut🤣🤣🤣

mengiring sebelah kiri lebih digalakkan menurut nasihat perubatan x silap saya.

2y ago

paham .tq sis atas nsihat 😌