Salam momy.nk tanya normal x klu ank bila berdiri suka buat kaki cmni.

#ingin tahu

Salam momy.nk tanya normal x klu ank bila berdiri suka buat kaki cmni.
3 Balas

Ank sy pkai kasut khas kaki mcm ni dr lahir

kalau kita tegakkan dia respon macam mana?

11mo ago

mgkin jgk habit dia..kna sllu tgk n urut2 kaki dia..hanya sblh kaki kiri ke..kanan biasa kan..sbb ank sy suka jengket dri start dia dh boleh diri..rujuk kt doctor.. doctor kata akan pantau smpi bila dia jengket..mgkin tu habit..sllu habit if kita tegur dia akan berangsur hilang.. alhamdulillah nmpk perubhn..dh kurg jengket..klu x kita yg penat dia memnjg jengket bila dia bdiri..dlm walker pn nk jengket..

bawa jumpa Dr