BF mom kena covid

Ingatkn bila kena Covid ni bolehla rehat. Kuarantin kt bilik macam orang lain. At least dlm bilik tk payah suffocated kena pakai mask. Rupa-rupanya. Sis yg kena pakai mask 24jam sbb Bf baby. Kerja rumah still kena buat. Tp okla tak payah masak. Cuma bila org pesan "berehatlah" tu rasa kelakar sebab sakit kepala pun mana dapat nak rest. Jaga anak kan. Makan ubat berkoyan pun tapi tak dapat nk rehat rasa macam tak function je ubat. Pape pun doakan la saya sehat dn anak tak kena. Kalau tak rasa sia2 je pakai mask 24jam ni. Saja rant pepagi kat sini. Nak mengeluh kat suami dia bukan paham. Dia ingat covid ni macam demam je.

1 Balas

Hi mommy. Moga diberi kesembuhan. Saya pun sama. Bila kena covid orang suruh rest tapi anak pun kena. So bila nak tidur anak pula tak tidur so macam mana nak rest nya kan. Moga makan ubat tu effective dan niat Allah yang menyembuhkannya kan. Moga dipermudahkan urusan ya.