luahan

Im a working mom. Sekarang sangat busy. Kadang nk pam susu pun curi masa. Balik lewat. Susu pulak kadang x keluar sangat. Tapi I selfish taknak bagi susu formula. Sebab I kesian my baby.. Bila balik kerja,I selalu ngadu penat. Yes I penat. Tapi I belum boleh quit. Gaji I lebih than my husb. Gaji my husb just cukup2 untuk nafkah semuanya. Rumah. Makan. Minyak. Tol. My gaji more to saving,bayar duit tanah sbb I beli tanah,I ada belikan kereta baru untuk parent sebab parent I orang susah,duit pengasuh n barqng baby is my gaji. Tapi bile I balik kerja,I ngadu penat. My husb no respon. I nak at least ada org comfort me. Sokay,get some rest ..or come here I picit. Ntah la. I fikir banyak kot

1 Balas

Sy faham mnyusu kn ank mmg penat..kita bkn selfish tp kita mau yg trbaik utk ank selagi dapat.. Bdn pun blh ikut cekeding ank dah ambil lemak skli 😅 and sy faham awk sgt2, prnh rasa sbb sy pjj dgn husb.. Kmi bkerja Ank tinggal dgn sy, & upah pengasuh.. Sllu mngadu pnt, tp bila tgk mcm endah x endah sakit juga hti wlaupun sbnr nya kita mau prhatin sikit.. Its okay lah, kita kena kuat utk anak.. Smoga d prmudahkn urusan❤️🤗