Too Young To Get Pregnant?

I'm turning 23 this year. I haven't told my parents yet that I'm pregnant. How can I tell them that I'm pregnant? I'm not yet married but I have a boyfriend. Am I too young to get pregnant?

78 Replies

Hello soon to be mommy. Same age tayo, got pregnant at 22. Mother’s Day ko sinabi na preggy ako haha and of course galit sila pero sa una lang yon then nung nakita na nila apo nila nawala ang galit kung baga bayad na daw ako sa lahat haha. Kaya mo yan, tell them. Sabi din nila nasa right age nanaman daw kaya ok lang.