Is it true that during pregnancy, we totally cannot eat maggie?

Hi, I’m pregnant for 8weeks ++. I’m craving for maggie. So I eat maggie but half only. After that I read an article, its very dangerous for pregnancy woman. But I ate 😭 #confuse #worried #1sttrimester #advicepls #mommybuntu 😭😭😭😭😭

2 Balas

makan je la cik puan dah nak makan, makanan segera bukan saja xelok utk ibu mengandung. utk semua lapisan umur mmg tak elok pun. tapi klau sekadar telan sekali dua tu okey jeee.. jgn la sehari 5 kali seminggu 35 kali..

xda apala bkn hari hari mkn.yg sudah mkn abaikan ajala .jgn mkn lg.