13 weeks pregnancy but baby size like 8 week

hai mommies. last two week masa scan baby saiz 8 weeks which my pregnancy actually 10 week. semalam saya repeat scan lagi Dr cakap saiz baby saya masih 8weeks saiz tapi kandungan dah 12weeks 6 day and no echo sound. tapi darah tak ada keluar pon. perut pun tak sakit. seharian semalam saya sedih. saya tak tahu adakah kandungan miscarriage atau normal saja macam ni. #firsttimemom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

1 Balas

mcm kes saya puan. ikutkan tarikh last period, kandungan dah 12w. tp bila scan 7w, dr asik suruh scan lepas dua mggu utk heartbeat. sampai satu hari tu saya spotting, brp hari fresh blood turun. dr diagnosed janin xberkembang.