Name suggestion for my baby

im on my 23 weeks now, just yesterday i had my ultrasound and its confirmed its a baby girl. i want to name my baby after my grandmothers name and my hubbys' grandmothers' name coz im touched by the film Coco. their names are aurora, angelita and leonila. i want to use them all but in a bit different way like my eldest i name her Rotzen Lovi mixing my parents name nestor and Viol. thanks in advance. shalom

24 Replies

leonita- leo angelita- lita aurora- ro rotzen- zen =leolita rozen sinama ko a si first born para my rym😉😊

hi mommy..same here 23 weeks pregnant pero di pa nkakapagpaultrasound..i'm excited na..sana baby girl na coz i have 2 boys 😊

Aurora Angela Leona, then her nickname will be Lala. Pero sa huli kayo parin po ang bahala sa name ni baby.

Try nyo po Google pagpag Sama samahin nyo name ng gusto nyo then para malaman nyo din po meaning

Buti kpa alam mo na gender I’m 29weeks Ayaw pa din ipakita ni baby gender nya

Coco! ❤❤❤ here are my suggestions 😊 aura angelina leonora angeline

Leonita + Aurora = Leonora Angelita = Angela Leonora Angela

Aunila Angela / Angel Aunila Leora Angela / Angel Leor / Angel Leora

Angela Leonora Lia Angelina Lianne Aurelia Roan Angeline Lianne

nka position na po ba si baby at 23 weeks?