Petua Please

Hi , i'm 18weeks pregnant. ada masalah kencing kotor and hb low . saya tak boleh terima bila makan ubat yang klinik bagi . bila makan automatik tak sampai 30minit keluar balik , and sbb muntah selera makan pun sloww . ada petua tak ? sbb sekarang saya mmg tak makan ubat klinik langsung. #firstbaby #ibumuda

15 Balas

Makan bayam. Tapi jangan waktu malam. Nanti sejuk. Makan juga buah delima utk hb. Pastu makan obimin