Period Delay Tapi Upt Negatif??

Ilmu untuk TTC-ian. Ramai sangat yang cakap period delay, tapi tak tahu bila waktu subur yang sebenar. Here some knowledge ?

Period Delay Tapi Upt Negatif??
7 Balas

Saya delay period 7 hari. Kalau ikutkan period sy dtg 7hb-10hb july... Tp hr ni dh masuk 14hb july... Sy jumpa waktu subur(ovulation) sy bulan lepas (jun) pada cd22.... Cycle day sy 28hari.. tapi sy check upt negatif... Adakah sy ada masalah hormon atau stress jgk bleh mnyebabkan period sy delay? Sy tidak pernah lewat period selepas berkahwin.

4y ago

Yuppp sis..... Kalau kita stress pun tak pandai dgt haid juga.

Ilmu bermanfaat. Thanks 😘

🙏👍👍👍👍👍

Terima kasih aras info

Thanks info.😊

👍👍👍

Thanks