Ada ke yang sama macam saya

Ikutkan 10 weeks tapi scan baru 8 weeks, and kena scan tvs baru nampak tapi still heartbeat tak jelas

7 Balas

Sama macam saya, 2 minggu lepas saya scan, kalau ikut date period dah 8 weeks, tapi scan baru 6 weeks, scan bawah ada heartbeat, doc ckap 2 possibility 1. Tak jadi( tapi dia cakap kantung cantik ja, heartbeat pon ok). 2. Persenyawaan berlaku lambat. So saya sekarang tunggu next week nak confirm dengan KK, tapi ada cakap normal jaa, just ikut date yg scan tu ja,

4w ago

InshaAllah, semua akak okay, selagi tkda bleeding okayy je tu kan 🥰

sy beza 3 minggu dgn tarikh period. sbb period jnis tak teratur.. first scan xnmpk apa. sec scan bru nmpk kntung scan kli ke 3 bru nmpk jnin dgn heartbeat skli..

4w ago

Kan, ada je macam ni hehe

Samelah..doc sampai kompius..so alang² dah admit ni doc buat details scan,nah sehari dua lg genap 9w..heartbeat pon dengo cantik jek.die scam mami die🤭

4w ago

Bestnya, harap saya scan esok pun jelas.

Kalau 8weeks guna TVS doktor saya kata patut dah nampak heartbeat. Ke puan cuba pergi klinik lain. Moga dipermudahkan urusan sis

4w ago

Okay sis, Aamiin inshaAllah

kena terima segala kemungkinan.. 10w xnmpk heartbeat takut kandungan xmenjadi ..

4w ago

Hmm itula baby ada je ukuran 8weeks lebih, bfr this 6 week dah dgr jantung, cuma td dr tak bg dgr pula melalui tvs..

Sy scan 7w.. tpi janin 6w..hbeat nnpk je…awk blh tnggu lgi 2w tgk mcm mana..

4w ago

Okayy, thank you siss