kiraan tak sama

Ikut kiraan dah 8w, tapi scan doctor cakap baru 5w... Macam mana boleh jadi macam tue erk? Sape ada pengalaman macam nie?

3 Balas

kdg2 kiraan kita ngn scan akn lari 2 minggu awal atau lewat. Tp klu doctor ckp everything's ok tak perlu risau puan. Asalkan baby dlm kandungan selamat. Sy pun masa 1st baby ikut scan 2minggu besar. Then bila bersalin tu mmg ikut scan. dlm buku pun nurse tulis ikut scan.

sama kes mcm sye... kiraan 13w scan 9w doc ikut date scan sbb ukuran masih kecil

Ovulasi lambat kadang2

4y ago

Maksudnya sis?