Sudah Ikat Peranakan (BTL) Tapi Masih "Lekat", Ibu Tekejut!

Ikat peranakan atau Bilateral Tubal Ligation (BTL) dicadangkan oleh doktor bagi ibu yang bersalin czer lebih tiga kali bagi mengelakkan risiko. Jangan ambil mudah ya ibu dan jom baca sepenuhnya di link ini.

4 Balas

Tiada apa yang boleh menidakkan kehendak Allah kan .. alhamdullillah 🤲 sama macam saya dah merancang makan pil tapi Allah tetap kurniakan rezeki saya mengandung lagi 🤲 walaupun jarak anak tak jauh tapi alhamdullillah sebab dulu saya bukan mudah lekat ttc 6tahun baru dapat anak 1st tahun 2020 ni Allah kurniakan kami rezeki pada tahun 2022 syukur sangat ☺️

Ya, pernah baca perkongsian Dr. Imelda mengenai ni.

Subhanallah.

👍