Tiada alahan atau morning sickness

Hi, I first time pregnant and kandungan almost 10 weeks. Tapi masih tak ada sebarang alahan or tanda tanda mual ke apa. Is it normal? I jadi overthinking cause all of my friend semua alahan teruk teruk #ingintahu #firstmom

3 Balas

Hi sis. Sama la kita. saya pn tkada alahan . skrng kandungan dh 10weeks. kadang2 pun overthinking bila tngk kawan semua ada alahan😅

3w ago

Lega sikit kan bila ada geng 🤣 nanti anak kita sebaya la

Normal untuk sesetengah orang Saya masa pregnant anak no 2 takda alahan jugak

4w ago

Terima kasih sister ❤️