Cramp

Idk what, ini ke sakit cramp yang all mommies rasa hujung trimester. How mommies kerja waktu hujung2 trimester ni? #35w4d

2 Balas

Umur berapa? Pregnancy keberapa? Sy dlu masa 1st pregnancy, week 36 xrasa pun apa2. Tp sy umur baru 25 hehe. Maybe org kata muda lagi, fit lagi time pregnant. Alhamdulillah sy rsa masa sy sarat, xde sakit2 bdn sangat. Cuma dugaan dia masa 1st trimester je loya terukkkkkkkk 😅😅😅

4y ago

Ooo kalau gitu cramp kat mana? Haha. Kalau kat tundun maybe contraction tu. Kalau cramp tempat2 lain... Sy masa 3rd trimester selalj cramp kaki bila bangun tidur. Pernah sekali tu sampai xleh bangun so xgi keje la. Mc 😅

Kurang kalsium sis.. minum susu tak?

4y ago

minum je, HL