Hi! How to breastfeed to baby in correct way?

Idk how to feed my baby

2 Balas

masih di hospital or dekat rumah dah? if dekat hospital panggil nurse utk tengok awak breastfeed baby. nnt nurse betul kan. kalau dkt rumah. masa check up baby boleh tanya misi. misi akan tunjukkan dkt awak

1y ago

xkena marah la awak. masa sy breastfeed pon nurse dtg tnya tau. nurse kata boleh tak tu breastfeed. cuba tunjuk nurse nk tengok. awak jgn risau tanya ja. sbb kalau slh lekapan nnti puting awak luka. awak trauma. sama2 awak🥰😘

dekat fb, tiktok ramai lactation counselor yang ajar ilmu breastfeeding. Puan boleh look up online je. salah sorangnya puan Nad Masrom

1y ago

okay terima kasih