Beauty Products That Are Safe For Pregnant?

Any idea what are the skincare products that are safe for pregnant? I got mild acne since i stop using my usual skincare products because i am currently pregnant.

19 Replies

Try mo po using Beauty Formula's Tea Tree facial wash. Yun gamit ko before. Now kasi I make my own soap na. I heard maganda rin Skinned PH products, ineendorse ni Andi Eigenman ngayon sa IG. Organic products yun. For makeup, I use Ellana Mineral cosmetics kasi hypoallergenic sila. 😊

5y ago

Thank you sis

I recommend sebamed facial&body wash sis. Sa watsons meron non, super mild lang and safe for preggy. Nagkabreak out din ako non then nagchange ako into that, ayun nawala and kuminis face ko.

Wag ka gumamit ng kahit ano lalo nat buntis ka...mas lumala lang yan....symptoms lang yan sa pagbubuntis mawawala din yan nman pag nanganak ka

Im using thayers toner, human nature for my moisturizer & lotion, be organic soap

Try nu po Epoch polishing bar from Nu Skin.. Safe for preganant and breastfeeding moms.

5y ago

Hi jess, yes organic po.. Even my deo and fem wash safe po sa pregnant.. Pde po sakin may on hand po ako.

Try searching zivine organics sa fb. Safe for preggy ang mga products nila.

Skin naturals, organic ang products nila 😘

I use Nivea micellair toner, no alcohol.

Cetaphil momshie or try mo din mga organic

Mga the body shop po ata organic products