Breastpump

Any idea or suggestion breastpump for working mum ? Macam nak cuba real bubbee. Okey tak ?

1 Balas

Sis cari kat corousell. Saya beli supermamalab pump.second hand je..kalau sis bertuah sis dapat yang baru or sekali pakai...bunyi dia tak pa bising sangat..macam mini contruction.kuat la tapi tak sampai baby akan bangun...maybe volume 4 dari 10. Kalau sis tak suka sis boleh jual balik.. supermamalab breastpump tak ada tube and wireless..senang nak basuh..suction dia kuat..ada 3 mode.massage,lactation and pump.kesemua mode start dari level 6 tapi boleh adjust balik ke level 1...after 30min dia akan shut down sendiri..saya suka sebab suction massage and lactation dia macam baby hisap.. charging dia cuma 1 jam tapi boleh pakai berjam jam..

4y ago

Ok je..tapi first2 bunyi dia macam kuat sikit.. saya beli yang double sebab 2nd hand kalau double rm200 je. And 1 dah pakai sebulan tapi satu lagi still baru.so kiranya its a good deal for me.seller dia baik.kalau beli kat website supermamalab kena tunggu 3weeks untuk dapat.kalau beli single pun ok juga.. its the same thing..pump ni ringan je..