Mencari kenalan ?

Ibuu2 skarangg umur berapa dah berapa orang anak ?? Mengandung anak pertama umur berapa ? Saya mengandung anak pertama umur 16 .. Sekarang 17 anak 14/07/2019 ni masuk setahun ? hehehe alhamdulillah rezeki awal

175 Balas

Sye dpt first bby mse umo 21.. suami 18.. 😁😁 skrg sye 29, suami lak 26, ank nk msuk 4, due bulan 11 nih.. 💖💖😊

First baby masa umur 20..now umur 26 baru mengandung anak ke 2..tkt juga kalau jarak jauh sangat..ape le buat baru ada rezeki..

Skrg umr 29..anak pertama lahir mse sy umr 19,skrg dia dh 9tahun..ank kedua 9w,insyaAllah bln3 2020 lahir..doakan ye 😍

Preggy anak first 1st umur 18 ❤❤bby boy...rehat 5 thn...skrg preggy anak ke 2...bby ke 2 suprise due end of august ...

Alhamdulillah..sy Siti.. skrg umo 33thn,ank ada 3 org,to yg hidup 2 je,yg ke 3 keguguran..sy mengandung yg sulung umor 21

Mcm sy je lmbt kt sini hihi.. Kahwin umur 28 pregnant umur 29 insyaAllah melahirkan anak yg pertama umur 30 🤗🤗

Alhamdulillah sekarang umur 25, dan tengah preggy anak first. In sha allah doakan semoga semua selamat ye ☺️

Sy kwen lmbat ms umo 35 iaitu taun lepas... Dpt ank pertama 4/6/2019 emegncy czer -34mggu ms age 36... 😅✌

Same birthday ngan aunty🤗. Sekarang umur 22 (july ni) ,pregnant anak pertama. Doakan sy dan baby sihat² aje

mengandung anak pertama umur 24 skrg 44 sedang mengandung anak yg ke 5 baru 11 minggu..😇

5y ago

yeayyyy..alhamdulillah..sama kita..beza setahun je umo kita..bru 6weks