Amalan dan doa

Ibu2 yang solehah .boleh kongsi amalam dan doa sepanjang mengandung hingga melahirkan? Surah2 yg dibaca & waktu nya ?

2 Balas

antara surah yg awak boleh amalkan. terpulang awak nk baca waktu bila. mcm sy kalau siang berkerja jadi waktu mlm selepas mgrib saya bca

1y ago

sy banyak baca surah maryam dgn yusuf awak. zikir pula sy baca zikir nabi yunos☺️. sama2 awak🌻

Bila msuk 3rd trimester sye baca yaasin hri khamis... jumaat surah al kahfi.. hri2 lain surah maryam & yusuf..

1y ago

terima kasih maklumannya 👍🏻👍🏻👍🏻