Breast pump

Ibu2 yang BF boleh sharekan breast pump yang diguna? Nak beli tapi tak pasti nak beli yg mana.. Byk sangat Pilihan #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Tgk pada bajet sis. Kalau memang target nk susukn anak lama smpai 2 tahun dan ibu bkerja saya suka medela freestyle & spectra 9 plus. Sebab heavy duty dan sangat tahan. Kalau setakat nk guna sekejap bole cari yg autumz ke real bubee atau lacte. Apapun bergantung kepada bajet juga.

saya pakai boboduck portable breast pump hanya perlu charge je and boleh dibawa kemana sahaja....tahan lama juge . Harga bersesuaian .😍👌