Sakit perut Dan kerap mengeras

Hi ibu² yang berpengelaman, tumpang Tanya normal ke sakit perut yang terlampau Dan kerap mengeras, #35week2days ##ingintahu #firstbaby

1 Balas

Bahaya tu sakit perut melampau. Kalau mengeras saje tu normal, tu dikira braxton hicks. Awk dah pegi hospital ke belum? Kalau sakit setiap 5 minit dah dikira real contraction

3y ago

Oww yeke, sya blum pgi hospital lgi sbb tanda mcam darah ke apa ke pun takda lgi, tiba² sakit perut, smpai tak boleh tahan, mengeras tu pun kerap, kencing kerap juga, first baby, tu tak tau ciri² bersalin ni😥risau hati