Zincofer/Acid folid

Ibu2 tumpang tya pendapat... 😅 Kalau kita xblh nk mkn zincofer... Kita tukar n makan acid folid ja hari2 ok x utk bby..cukup kan utk janin? Sya amal mamariam jgk,, Zincofer xthan mkn tak tahan bila dh pcah dlm perot pning nk trmuntah rsa nk trcirit smua ada #firstbaby #pregnancy

1 Balas

minta panduan doktr utk mon ubat yg mna..sya zincofer pn xboleh thn..yg serasi dgn sya ubt 4 serangkai..boleh ja tukar ubat dekat kk..