A’ssalamualaikum

ibu2 sye nk tnye sye first time jdi ibu bby bru 6bulan 7hari . mse hari jumaat dan sabtu lepas sye bagi bubur+ puree brokoli bby buang air besar seketul mcmtu normal ke? ni smlm dan harini sje bagi puree betik pun buang air besar seketul . risau pulak ?

1 Balas

Brokoli boleh buat sembelit. Try bagi puree buah naga. Kerap kan urut perut baby lepas mandi, buat senaman kayuh basikal.

5y ago

ohh ptot laa ..terima kasih sis ☺️ semalam bagi puree betik dia buang air besar seketul panjang ..itu kira sembelit jugak ke?