Spotting coklat usia kehamilan 39w 3day

Ibu2 sy nk tya..kndungan sy usia 39minggu 3hr hr ni..sy prasan pg dan ptg ada kuar spotting coklat skit..tp lendir@darah xde lg..cuma cntrction dh rasa..bila sy bgun brjln trus rasa mcm berat je kt ari2 tu n skit mcm mmberat gitu..sape pnh ada pngalamn mcm sy?Adakah tu tanda lendir+darah atau air ketuban akn kluar? Biasa lama mana ya?

1 Balas

haritu saya keluar spotting coklat tu tak lama tu keluar darah pulak

2y ago

Hr yg sama ke sis? Perut sakit x?