Result upt berubah

Hi ibu2. Sy kali ke2 pregnant lepas gugur yg 1st (7w) setahun yg lalu. Sy masih tak arif ilmu2 pregnancy ni. 19hb yg lepas, sy check upt pd waktu pagi, dpt result +ve. Tp samar2 but still nampak. 22hb kemudian sy check lg pd tengahari utk double confirm, tp turn out -ve. Sudah berapa harini sy tak check lagi sbb takut. Ada ke ibu2 yg alami masalah mcm sy? Mengandung atau tak? Ikutkan kiraan jika mengandung, sy sudah 5w sekarang. 😔 #pleasehelp #advicepls #1stimemom #bantusharing #ingintahu

2 Balas

kalau perut dah terima makanan n minuman, air kencing xcukup pekat utk detect. sy ada buat test kali ke 5 tngahari, turn out sgt samar, ptg tu tahan kencing, buat lg, elok plak die terang skit. tiap hari jd mcm tu.. still test utk dapatkan btl2 terang😄

Erm nnti try check lagi lepas 2 3 hari ye