27 minggu pregnancy

Hi ibu2 semua..sy dh masuk 27 weeks.. Dan anak pertama.. Sy kerap pegi toilet utk buang air kecil.Baby suka mengeras ajeee.. Pastu Kadang2 dia bergerak aktif dlm perut. Bukan sekali dua je dia tendang. Mcm kuak lentang je rasa. Sy risau jugak jd apa2 kt baby ni dlm perut. Apa entah dia buat. Perlu ke sy pegi scan tgk keadaan baby.. Sy risau betul.. Ada spe2 yg pengalaman mcm ni tk yee

2 Balas

Normal tu , die main atau die kekenyangan.. Blh jdi jgk die lapar .. Sy pun mcm tu .. Lagi rsau klo die diam je ..

normal sis