Air selusuh

Ibu² semua..start minum air selusuh bile ye? Ank 1first x minum sebb czer..ank 2nd skang 26w..arap2 normal.tp nk tny la,bole blh start minum air selusuh? T.kseh

2 Balas

kalau saya lah...saya amalkan kencing cangkung selalu untuk lembutkan laluan jalan nak bersalin...saya selalu amalkan mcm tuh kalau mengandung, alhamdulillah semua anak keluar ikut jalan n tak pernah terkoyak..sekarang mengandung anak ke4,anak keluar semua besar2 3.5kg ke atas🤭..yang ni due bln10,doakan sy n baby selamat bersalin..semoga awak n baby selamat bersalin nanti.

Tak pernah minum