pati delima

hi ibu2 semua..nk tnya ada tak disini yg amalkan pati delima gulsan sepanjang mengandung? ok ke? ada yg kena gdm ke bila amalkan pati delima ni? saya risau sbb kalau dia manis sngt😊..terima kasih #firstbaby

1 Balas

Masa 2nd trimester sy selalu minum and setakat ni okay lagi takde sangkut. Ni dah 3rd trimester tak minum dah sbb kedai haritu banyak tutup. Nak beli online malas. So tak minum. Tak manis laa. Sy lagi suka masam2 bancuh dgn air sikit. Kalau batuk2 pun sy minum sbb boleh kurangkan.