34 minggu baby mengeras lama

Hi ibu2 semua.. sy perut mengeras dr siang bwk ke mlm.. normal k? Tk selesa jdnya.. Kdg skit perut bila lama sgt mengeras.. Hrini hmpir seharian dia mengeras.. mgkn sy byk bergerak kot tp klo bring smbl usap perut bby ok je bergerak.. tp ttp jg mengeras..tkde tnda drh turun apa pon lg.. sy first mom perlu k ke hospital untk check?

1 Balas

kalau sakit sangat masa mngeras tu better pergi hospital sb prem contraction tu takut bby stress la asik mngeras je kan