Buku pink government PHOTOSTAT !!!

Hi ibu2 semua. Sy nak mngadu sikit haha. Sy buka buku pink rini di KD. Buka buku utk 2nd baby. Buku pink kerajaan out of stock weh!!! Nurse photostat jaa jadikan buku pink. Like whatt??? Weh sedangkan buku hat elok tu pun bole koyak rabak bila dah msuk 30week keats ni kan pulak yg photostat punya??? Bill board madani sepanjang jalan ada bajet. Untuk buku pink xde bajet keee??? Seyes terkilan gila rasaaa dpt buku pink photostat😭😭😭😭😭

3 Balas

Ingat lawak ke haih. Ingatkan mykid kt jpn je takda stok sampai dimansuhkan, lesen kt pejabat pos takda stok sampai suami saya kena g renew kt utc jauh2. Buku pink KD pun takda stok. Apa lah ea masalah kerajaan skrg ni memacam takda stok

11mo ago

Itu lah nonsense betul

Sementara je kot sis..dia guna tu sementara tunggu stock sampai..kita cuba fikir positive dulu..nanti kalau masih juga guna yg tu sis tanya je dorg bila nak ganti buku pink yg betul..takkan nk guna yg fotostat spnjg check up..

11mo ago

nope. mmg xda stock. nurse dah gtaw mmg kena pakai mcm ni smpai beranak.

Sy xpasti tmpt cik macam mana tp sy baru buka buku pink, dan dpt buku pink mcm biasa. nanti next checkup awk tanya semula kd kot dh ada stock semula..

11mo ago

sy pun sama baru buka buku pink semalam n dpt buku pink mcm biasa