First time pregnant

Assalamualaikum ibu2 sekalian. Nak tanya kalau nak buka buku pink kena bawa dokumen apa ye selain photostat ic ? Nurse ada bagitahu tapi terlupa 😅😅😅

6 Balas

KKIA gombak setia: - ic original - sijil nikah ori & copy - bil air/api - scan dari klinik luar (kalau ada) - buku pink baby sebelum ni (kalau ada) KD kerling: -ic ni setakat KK dan KD yang saya pernah pergi.

6mo ago

ok terima kasih😊😊

Bergantung kk atau kd masing2 . mcm sy kat kd dia nak gmbr ukuran passport suami isteri, salinan ic, salinan sijil nikah. salinan bil air/api ( sekadar nak tgk alamat je)

6mo ago

ok terima kasih..kat sini takde minta gambar pun..salinan dokumen yang berkaitan je

Bergantung pada KK masing2 awak. Macam tempat saya kena bawa - Salinan ic suami isteri - Salinan sijil nikah - Bil air atau elektrik

6mo ago

Sama-sama

kk tempat sy kena bawa buku pink yg terdahulu (untuk firstmom xperlu), original ic dan scan kandungan dri swasta. tu je

Sy di kk kulai cuma sediakan salinan ic suami istri sijil nikah dan result scan di klinik swasta(jika ada)

Kk area saya mintak salinan ic suami isteri,salinan sijil nikah & scan awal preg dari klinik swasta

6mo ago

ok baik..terima kasih..😊😊