35weeks 5days

Saya nak tanya , memang normal ke hujung pregnancy nie sakit2 badan, mcm nak demam pun ada rasa badan nie . Dah 4 hari rasa tak sedap badan macam nie . Nak kata kurang rehat pun tak juga sbb sy duduk rumah je?

2 Balas

ye... sy pernah rasa mcm tu.. bila rasa nak demam je terus pergi mandi.. baru rasa ok sikit.. badan akan lebih rasa penat...

Sdg alaminya skg..rsa penat sgt bdn sakit2 mcm.nk dmam tpi cek bp ok..

5y ago

Sebab cek suhu x dmam pula