Pangkal Rahim

Hello ibu² semua … nk tahu siapa ada pengalaman anak 1st usia kandungan 20 minggu 4 hari . Kira 5bulan lah . Tetapi sllu sakit bawah perut bila kencing ? Cuba share sikit . Lepas tu pernah tak try cek dlm serviks ? Pangkal rahim terbukak 1CM ? Siapa ada pengalaman mcm ni ? Boleh share tak ?

1 Balas

Hi boleh jumpa Dr tuk lebih detail. saya pun dah start braxton hicks contractions doctor kata. bru lagi waktu 20w 3days. Contraction Persediaan tuk bersalin. Tapi 2 hari lepas je rasa.