Siapa pernah ikat pangkal rahim start trimester ke-2?

Assalamualaikum & selamat petang. . Siapa yg dah ada pengalaman ikat pangkal rahim masa pregnant sbb pangkal rahim tak mampu tampung berat baby? 1)Berapa kos ya? Gov & swasta. 2)Berjaya sampai full term tak? (37 week & baby survive) . #ingintahu

2 Balas

cervival cerclage ke? maaf tiada pglaman cuma pernah baca pglaman org..tp.tidak dimaklumkan kos nya...boleh cuba masuk telegram draziahberbicara dan tanya dlm group

If gov i did mine lebih kurang 600 lbh with single room price. Swasta can shoot up to 8k..depends swasta mna satu u pg.